Ce veți citi pe Viața la Brașov

Ce veți citi aici

Viața la Brașov este o publicație de actualitate locală, destinată atât brașovenilor, cât și acelora care visează ca, la un moment dat, să trăiască în acest oraș.

Abordarea este una oarecum diferită față de cea a publicațiilor de știri clasice: nu suntem încrâncenați și nu căutăm breaking news-ul sau senzaționalul. Tratăm, în ritmul nostru, viața la Brașov și aspectele sale, pe măsură ce le descoperim. Așadar, din punct de vedere al experienței traiului local, al scandalurilor și subiectelor sensibile, ne declarăm virgini. Iar asta poate fi atât un lucru bun, cât și unul rău. Depinde cum priviți această dilemă: fie respingeți din capul locului ideea de a vă încrede într-un proiect ce, deocamdată, nu e de-al locului (dar își dorește să devină), fie alegeți să descoperiți împreună cu noi, prin ochii unor brașoveni „fără experiență”, viața în, probabil, cel mai frumos oraș al țării.

Pe site și pe canalele conexe (FacebookInstagramTwitterLinkedInPinterest) publicăm constant materiale de actualitate despre orașul Brașov și împrejurimile sale. Nu încercăm să fim primii, ci căutăm să găsim acele subiecte și abordări care să incite la dezbatere constructivă și la dialog. Ne dorim să stârnim curiozitatea și să ne delimităm de zgomotul de fond. Nu în ultimul rând, urmărim să contribuim, pe cât posibil, la viața orașului și să scoatem în evidență lucrurile cu adevărat bune care se întâmplă aici.

Distribuie: